Снимка Булфото, архивЗащита на полицаи готвят протестиращи. Протест в защита

...
Снимка Булфото, архивЗащита на полицаи готвят протестиращи. Протест в защита
Коментари Харесай

Протестиращи защитават полицаите от купона в Сандански

Снимка Булфото, списък

Защита на служители на реда готвят протестиращи. Протест в отбрана на четиримата служители на реда, взели участие в неразрешено празненство в заведение край Сандански, се провежда за през днешния ден от 17 ч пред районното ръководство в курортния град, оповестява

Преди седмица чиновниците на реда били поканени на празненство във връзка раждането на наследник на лесничей от Сандански в заведение в м. Попина лъка, което не би трябвало да работи. От ОДМВР оповестиха, че евентуално четиримата служители на реда ще бъдат уволнени.

Митингът в отбрана на униформените, е иницииран от санданчанина Илия Георгиев, посредством основана в обществените мрежи група " Справедливост ". Ето какъв апел насочи предприемачът, занимаващ се с шивашки бизнес:

" Скъпи другари, в изискванията на пандемия и международно икономическа рецесия наши съграждани, нарушили заповед на здравния министър, следва да бъдат уволнени от работа. Нека да изразим гражданска позиция в отбрана на служителите на реда взели участие в празненството на Попина лъка по случай новородено дете, като се съберем на 23 февруари пред полицията ", моли Илия Георгиев.

Нарушилите заповедта на здравния министър участници във веселбата, както и притежателят на заведението ще получат актове от РЗИ.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР