Снимка Булфото, архивЗаради заплати от десетки хиляди, Софийска районна прокуратура

...
Снимка Булфото, архивЗаради заплати от десетки хиляди, Софийска районна прокуратура
Коментари Харесай

Заради заплати от десетки хиляди: Прокуратура се самосезира и възложи проверка на HelpKarma

Снимка Булфото, списък

Заради заплати от десетки хиляди, Софийска районна прокуратура се самосезира и разпореди инспекция на " HelpKarma ", след следствие на за високите месечни хонорари на чиновници на фондацията.

От материала излиза наяве, че чиновниците на фондацията, чиято съществена активност е събиране на средства от донори за лекуване на деца и възрастни с тежки болести, взимат съществени месечни хонорари, възлизащи на 19 000 лв., 40 000 лв. и даже 80 000 лв. на месец.

Фондацията се занимава най-вече с подкрепяне на деца, които имат незабавна
потребност от средства за лекуване, като все още има голям брой дейни дела, по които се събират пари. От уеб страницата на платформата за дарения обаче не ставало ясно в елементи защо се харчат парите на донорите.
По случая е предоставена инспекция, в хода на която ще се откри налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент и по кой текст от Наказателния кодекс.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР