Снимка: Булфото, архивВсички професионални отбори са получили лиценз за новия

...
Снимка: Булфото, архивВсички професионални отбори са получили лиценз за новия
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Всички отбори взеха лиценз, но Левски и Черно море са под мониторинг

Снимка: Булфото, списък

Всички професионални тимове са получили лиценз за новия сезон, само че отборите на " Левски " и " Черно море " са под мониторинг и ще бъдат проверявани всеки месец. Това разгласи Борислав Михайлов на конференцията след съвещанието на Изпълкома,съобщи.

  
„ Всички тимове взеха лиценз, само че Левски и Черно море ще бъдат под мониторинг всеки месец. Локомотив София е декларирал различни игрища, на които да семейства през новото състезание, защото няма осветяване – стадионите в Бистрица и стадион „ Васил Левски “, сподели Михайлов, представен от Dsport.

Той разяснява и обстановката в Левски. „ Следим обстановката в Левски, само че аз персонално не знам повече от вас. Нямам визия до каква степен са стигнали. За БФС и за всички в България е добре всички клубове да са добре финансово. Най-вече приказваме за Левски и ЦСКА, които имат най-вече последователи “, съобщи Михайлов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР