Снимка Булфото, архивВече изчезна онова ЗАЕДНО от първите две -

...
Снимка Булфото, архивВече изчезна онова ЗАЕДНО от първите две -
Коментари Харесай

Велислав Минеков се оттегля от Отровното трио: Те да поемат организацията на протеста

Снимка Булфото, списък

Вече изчезна това ЗАЕДНО от първите две - три седмици, всеки си прави събития и акции на друго място. " Отровното Трио " споделят: всичко стартира от нас и ще приключи с нас, споделя Велислав Величков от Правосъдие за всеки.

Протестът се разцепи. Проф. Велислав Минеков се обиди водача на „ Правосъдие за всеки ” Велислав Величков, не одобри рецензията му и разгласи, че оставя организацията на антиправителствената проява на на Величков. Така Отровното трио е на път да оставе дуа, в него остават Бабикян и Хаджигенов, написа

На стената си във фейсбук Минеков написа:

„ След другарска рецензия от ИПВ /Инициатива правораздаване за всички/ мисля, че ще е добре от на следващия ден те да поемат организацията на митинга. Със сигурност ще бъдат по-добри. Ние ще бъдем в публиката. Чудесен мотив за отмора. ”
В собствен разбор за митингите, оповестен през вчерашния ден, Велислав Величков установи, че националният протест е навлязъл в рисков стадий на вътрешно разделяне и даже маргинализация.

„ Вече изчезна това ЗАЕДНО от първите две - три седмици, всеки си прави събития и акции на друго място. " Отровното Трио " споделят: всичко стартира от нас и ще приключи с нас, " държейки микрофона и тъпана ", Бойците и Орловци желаят да са равнопоставени участници в Протеста и да имат думата при сюжета на развиването му; партиите сепарираха обособени негови елементи, като е все по - очевидно делението сред Демократична България, чийто водач Христо Иванов подпали " искрата Росенец " и по -левите към Мая Манолова, които коопрериат с три дребни партии и са близо до Триото ”, показва още Величков.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР