Снимка Булфото, архивЦентралната избирателна комисия определи възнагражденията на членовете на

...
Снимка Булфото, архивЦентралната избирателна комисия определи възнагражденията на членовете на
Коментари Харесай

ЦИК: Повече пари за избирателните комисии заради работата в епидемична обстановка

Снимка Булфото, списък

Централната изборна комисия дефинира възнагражденията на членовете на районните и на секционните изборни комисии за изборите на 14 ноември, както и за възможния втори тур в гласуването за президент. Според решението ръководител на СИК ще получи 130 лева, заместник-председател и секретар на комисията по 120 лева, а член на СИК - 100 лева Допълнително всеки ще получи 50 % от тази сума поради работа в изключителна епидемиологична конюнктура, написа Булнюз.

ЦИК дава и по 15 лв. на всеки, който взе участие в приемането на устройствата за машинно гласоподаване, бюлетините и другите изборни бумаги и материали, както и за нареждане на помещението за гласоподаване. При вероятен втори тур на президентските избори ръководител на СИК ще получи - 105 лв.. Заместник-председателя и секретаря - 95 лв., всеки член на СИК - 80 лв.. Върху тези суми също ще се начислява 50 % от горната страна за изключителната епидемиологична конюнктура, както и 15 лева за организационните действия. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР