Снимка Булфото, архивТрагедия навръх 8-ми март. Пиян шофьор от Кнежа

...
Снимка Булфото, архивТрагедия навръх 8-ми март. Пиян шофьор от Кнежа
Коментари Харесай

Мъж е загинал тази вечер при катастрофа в Бяла Слатина

Снимка Булфото, списък

Трагедия точно на 8-ми март. Пиян водач от Кнежа провокира довечера тежка злополука със загинал в ромската махала в Бяла Слатина. Излизащият от града с " Мерцедес " лидер налетял на трима пешеходци. Ударът бил толкоз мощен, че мъж е умрял на място. Две дами са тежко потърпевши и с черепно-мозъчни контузии са настанени в болница, предават " " и

Неадекватният водач бил тестван за приложимост на алкохол с дрегер, а резултатът бил позитивен. Полицаите  установили, че лидерът е чествал 8 март с другарка в махалата, където използвал солидно количество алкохол преди да седне зад кормилото.

Заради смъртоносния случай незабавно се събрали доста хора от махалата, които желали да линчуват водача, само че полицията удържала обстановката. За да се овладее напрежението е извикан екип на жандармерията от Монтана, с цел да окажат подпомагане на локалната полиция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР