Снимка: Булфото, архивТежка катастрофа със загинал затвори пътя София -

...
Снимка: Булфото, архивТежка катастрофа със загинал затвори пътя София -
Коментари Харесай

Тежка катастрофа със загинал затвори пътя София - Варна

Снимка: Булфото, списък

Тежка злополука със умрял затвори пътя София - Варна. Инцидентът е станал в региона на разклона за село Балван. По първична информация да се блъснали бус и лек автомобил. 

На място е умрял лидерът на лекия автомобил, спътницата му е откарана в тежко положение във великотърновската болница. За обзор са откарани и мъж и жена, пътували в буса. Леките коли се пренасочват през село Балван, товарните изчакват, оповестява " Стандарт ". 

Друго ПТП сред тир и рейс затрудни придвижването в региона на Присовски завои. Пострадали няма. Преминаването в региона към този момент е нормализирано, оповестява.

Трето ПТП сред два тира затрудни придвижването по Автомагистрала " Тракия " в посока Бургас. Инцидентът е станал на 96-ия километър от автомагистралата, където тир понижава скоростта ненадейно, в резултат на което е ударен откъм гърба от връхлитаща го цистерна. Няма съществено потърпевши. Малко преди 20:00 ч. камионите бяха изтеглени в спешната лента.

Копирано от standartnews.com

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР