Снимка: Булфото, архивТежка катастрофа със загинал затвори пътя София -

Снимка: Булфото, архивТежка катастрофа със загинал затвори пътя София - ...

Тежка катастрофа със загинал затвори пътя София - ВарнаСнимка: Булфото, архив

Тежка катастрофа със загинал затвори пътя София - Варна. Инцидентът е станал в района на разклона за село Балван. По първоначална информация да се ударили бус и лек автомобил. 

На място е починал водачът на лекия автомобил, спътницата му е откарана в тежко състояние във великотърновската болница. За преглед са откарани и мъж и жена, пътували в буса. Леките автомобили се пренасочват през село Балван, товарните изчакват, съобщава "Стандарт". 

Друго ПТП между тир и автобус затрудни движението в района на Присовски завои. Пострадали няма. Преминаването в района вече е нормализирано, съобщава.

Трето ПТП между два тира затрудни движението по АМ "Тракия" в посока Бургас. Инцидентът е станал на 96-ия километър от магистралата, където тир намалява скоростта внезапно, вследствие на което е ударен отзад от връхлитаща го цистерна. Няма сериозно пострадали. Малко преди 20:00 ч. камионите бяха изтеглени в аварийната лента.

Копирано от standartnews.com

Проверка на фактите:Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg