Снимка Булфото, архивСлужебният министър на икономиката Кирил Петков заяви, че

...
Снимка Булфото, архивСлужебният министър на икономиката Кирил Петков заяви, че
Коментари Харесай

Кирил Петков: Големи компании като Google и Amazon може да дойдат в България

Снимка Булфото, списък

Служебният министър на стопанската система Кирил Петков съобщи, че наближава с бърза скорост самодейността „ Три морета “, предаде БГНЕС.

" Работим с доста сериозен екип да поканим огромни компании като Гугъл и Amazon да дойдат в България. Отделно работим с българския бизнес да поканят своите сътрудници от 12-те страни, които са включени в самодейността. Това събитие да не бъде просто фотоси и първи запознанства, а да докара действителни покупко-продажби за българските компании.

Служебният министър на стопанската система: Даниел Митов звучи като юрист на Пеевски и Божков „ Даниел Митов звучи като юрист на господин Пеевски и господин Божков “. Toва разгласи служебният министър на стопанската система Кири... Прочети повече Министър Петков взе участие в доклада на служебното държавно управление за свършеното през първия месец от встъпването му в служба.

„ Осветлихме, че ББР беше дала на 8 компании 946 млн. лева Впоследствие видяхме, че са 1,8 милиарда лева на 20 компании. След това изобретение сменихме устава, с цел да има оптимален заем от 5 млн. лева, тъй че никой да не може да дава заеми по 100 млн. лева от банка, която би трябвало да работи за дребните и междинните предприятия “, напомни Петков. Той регистрира като позитивен резултат и основаните комисии по бистрота и надзор в Държавната консолидационна компания (ДКК) и Българската организация за експортно обезпечаване. "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР