Снимка Булфото, архивСлед поройните дъждове, които все още продължават, от

...
Снимка Булфото, архивСлед поройните дъждове, които все още продължават, от
Коментари Харесай

Агенцията за социално подпомагане: Пострадалите от наводненията да подават заявления за помощ

Снимка Булфото, списък

След поройните дъждове, които към момента не престават, от през днешния ден Агенцията за обществено подкрепяне /АСП/ стартира приема на заявки за разпределяне на еднократна помощ от 375 лв. на потърпевшите от проливните дъждове и последвалите наводнения в някои области от страната, оповестиха от АСП.

Служители от дирекции " Социално подкрепяне " ще се включат по места в образуваните от общините комисии за оглед и оценка на нанесените вреди. По време на обходите ще бъдат спазени всички противоепидемични ограничения за отбрана. На потърпевшите ще се дават заявленията-декларации за еднократно подкрепяне, които се подават в дирекциите " Социално подкрепяне ".

Право на помощ ще имат притежателите на законно издигнати и единствени жилища или лицата, които имат учредено вещно право на прилагане на тези жилища. Отпуснатите средства ще може да се изплащат по банков път или посредством " Български пощи ".

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР