Снимка: Булфото, архивСинът на Софи Маринова навърши пълнолетие, а по

...
Снимка: Булфото, архивСинът на Софи Маринова навърши пълнолетие, а по
Коментари Харесай

Софи Маринова дари сина си Лоренцо с кола за пълнолетието му

Снимка: Булфото, списък

Синът на Софи Маринова навърши пълноправие, а по този мотив неговата майка му спретна същински ваучър.

Лоренцо отпразнува своите 18 години в столичен клуб, като се бе барнал в марков костюм и заобиколен от най-хубавите си другари, измежду които бе и щерката на певицата Бони. Софи се бе постарала да изпита всичко за незабравимото прекарване на своя наследник, само че по проект не трябваше да участва. Остави Лоренцо да се радостни с връстници. В разгара на купона се появи като изненада и запя " Честит рожден ден " за своята горделивост. Нейната поява бе непредвидена даже за Лоренцо, само че очевидно се зарадва и не спря да прегръща майка си, написа Блиц.

Голямата изненада за Лоренцо пристигна по-късно от неговата майка - пред входа на заведението го чакаше чисто нов лек автомобил. Остава да вземе брошура и да бръмчи из столичните улици, събирайки очите на дамите. По-рано денем Софи сбъдна огромната фантазия на майка си - да пее в дует с нея. Двете показаха първата си дуетна ария, а във видеото взе участие таткото на звездата и техни другари от родния й град Етрополе.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР