Снимка Булфото, архивЩе изненада ли Слави Трифонов, като стане премиер

...
Снимка Булфото, архивЩе изненада ли Слави Трифонов, като стане премиер
Коментари Харесай

Марица: Слави Трифонов не иска да става премиер

Снимка Булфото, списък

Ще изненада ли Слави Трифонов, като стане министър председател на България в едно бъдещо държавно управление, излъчено от " ИТН "? - отговорът дава самият водач на партията.

Трифонов декларирал изрично пред най-големия конгрес на партията си, че няма никакви упоритости за пост във властта, написа " ", базирайки се на собствен източник.

" Както и да създадем на изборите, аз министър председател няма да ставам ", безапелационен бил Слави пред съпартийците си.
 
" И здравословното положение не ми го разрешава, и езици не приказвам. Няма да се посрамвам като едни други хора, като се виждам с политици от други страни. Тази работа е за млади и образовани хора. Целта ни е да им дадем път ", оповестил Слави пред партията си.

Предстои да забележим дали Трифонов счита да рискува, правейки държавно управление. Но по-вероятен наподобява вид със длъжностен кабинет и изключителни избори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР