Снимка Булфото, архивПротестиращи блокираха бул.Дондуков, организирани от майките от Системата

...
Снимка Булфото, архивПротестиращи блокираха бул.Дондуков, организирани от майките от Системата
Коментари Харесай

Бул. Дондуков е блокиран. Протестиращите опитаха да спрат движението и по Цар Освободител

Снимка Булфото, списък

Протестиращи блокираха бул. " Дондуков ", проведени от майките от " Системата ни убива ". Демонстрантите се пробваха да блокират и придвижването по бул. " Цар Освободител ", само че безрезултатно.

Във Faceboоk майките на децата с увреждания оповестиха, че ще продължат с протестните дейности на площад „ Независимост “ и ще оставят палатковия лагер макар намалялата бройка на демонстрациите и увеличаващия се брой на инфектирани с COVID-19.

Със викания „ Оставка “ и под надпис „ Заедно сме мощни “ протестиращи не престават да се събират в Триъгълника на властта.

В Деня на националните будители от „ Отровното трио “ оповестиха, че преустановяват митингите поради пандемията и ще демонстрират недоволството си против ръководещите под формата на акции. Първата ще е на 5 ноември.

Въпреки това протестиращи не престават да се събират в центъра на София и през вчерашния ден блокираха за малко „ Орлов мост “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР