Снимка: Булфото, архивПромоционалните дейности по тройния концерт на Лили Иванова

...
Снимка: Булфото, архивПромоционалните дейности по тройния концерт на Лили Иванова
Коментари Харесай

Лили наложи забрана, повече няма да можем да я...

Снимка: Булфото, списък

Промоционалните действия по тройния концерт на Лили Иванова в Зала 1 на НДК на 8, 9 и 10 декември вървят с цялостна мощ. Рекламни материали и билбордове към този момент заливат столицата, само че хилядите почитатели на примата са озадачени от обстоятелството, че настоящият облик на изпълнителката на процедура не участва на тях, написа Lupa.bg.

``
реклама

Появи се и повода за за медийното затъмнение – откакто навърши 80 години, Лили е наложила цялостна възбрана да бъде снимана.

Доскоро певицата позираше на драго сърце за фотосесии, несъмнено, единствено на подбрани и близки до сърцето й майстори на обектива като Костадин Кръстев или Васил Къркеланов. Сега обаче Лиленце-Пиленце е наложила цялостен мораториум върху облика си с аргумента, че една 80-годишна дама няма работа да се навира непрестанно в очите на хората.

За последно Иванова си разреши да театралничи публично пред обективите в края на май, когато се появи в изборната секция да пусне вота си за представители в европарламента.

„ Не е въпрос единствено на суетност. Всъщност Лили от години има уплаха от фотоапарати и светкавици и в този момент просто си е намерила мотив да отреже папараците ”, настояват нейни близки.

Страхът на Лили е с отминалост повече от две десетилетия. Инцидентът, зaрaди кoйтo примата зaпoчвa дa ce cтрaхувa oт фoтoaпaрaти, кaмeри и cвeткaвици, бил провокиран от неин пcихичнo нecтaбилeн обожател. Един ден психарят посетил кooпeрaциятa, в кoятo примaтa живee – нa cтoличнaтa улицa „ Oбoрищe ” – и се прeдcтaвил нa пoртиeрa кaтo фотограф, c кoгoтo пeвицaтa имaлa нaпрaвeнa угoвoркa. Онзи не му се вързал и болният обожател тръгнал да го коли с джобно ножче. Полицията го заловила, само че у Лили останал дълготраен боязън от представители на образните изкуства.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР