Снимка Булфото, архивПрезидентът Румен Радев изрази мнение, че на следващите

...
Снимка Булфото, архивПрезидентът Румен Радев изрази мнение, че на следващите
Коментари Харесай

Радев: Политическите партии да не бързат да се нападат, защото ще се срещнат в парламента след това

Снимка Булфото, списък

Президентът Румен Радев изрази мнение, че на идващите избори към този момент би трябвало да има държавно управление: „ На политическите партии ще повторя да бъдат деликатни, да търсят обединяване към полезности и цели, да не бързат да се атакуват, тъй като ще се срещнат в Народното събрание по-късно. Ще бъдат изправени пред най-трудната и значима задача – да сформират държавно управление. България би трябвало да има държавно управление след идните избори ". 

„ На политическите партии ще повторя да бъдат деликатни, да търсят обединяване към полезности и цели, да не бързат да се атакуват, тъй като ще се срещнат в Народното събрание по-късно. Ще бъдат изправени пред най-трудната и значима задача – да сформират държавно управление. България би трябвало да има държавно управление след идните избори ". Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев. 

„ Вярвам че макар тежкото завещание и заварените сделки, ЦИК и служебното държавно управление ще положат всички старания, тъй че да се подсигурява машинният избор на идните избори. Възвръщането на доверието в изборния развой е главната задача. Вярвам, че ще се подхващат всички нужни стъпки то да се възвърне и да имаме почтени, транспарантни и свободни избори ", добави той, представен от Нова тв.

Президентът разяснява и глобите, наложени от Съединени американски щати.

„ Това е казус за Европейски Съюз. Виждате, че 10 години сякаш вървяхме към европейско развиване, а се озовахме паралелно със Судан, Саудитска арабия. Служебното държавно управление е длъжно да предприеме ограничения, които да минимизират риска за държавните институции, за българските жители във финансово отношение. Длъжни сме да защитим финансовия интерес на страната. Представете си, че държавни и бюджетни организации по някакъв метод попаднат под тези наказания. Какво вършим тогава? Това ще значи, че не сме си свършили работата ”, сподели още Радев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР