Снимка Булфото, архивПреподавател от Центъра за подкрепа за личностно развитие

...
Снимка Булфото, архивПреподавател от Центъра за подкрепа за личностно развитие
Коментари Харесай

Змия ухапа мъж в Горна Оряховица

Снимка Булфото, списък

Преподавател от Центъра за поддръжка за личностно развиване в Горна Оряховица е бил ухапан от змия. Това е вторият случай в града единствено за последните две седмици, заяви вестник " Борба ".

``
реклама

Инцидентът се е случил в неделя, до момента в който индивидът разчиствал междублоковото пространство на улица " Мано Тодоров " 32. Влечугото забило зъби в ръката да мъжа, а той не схванал какво тъкмо се е случило, защото помислил, че се е убол на бодил от храстите. Няколко часа по-късно забелязал зачервяването и вдлъбнатините в кожата от захапката на змията.

На мъжа е сложена инжекция със специфичен серум в Спешна помощ в Горна Оряховица. Според медиците, защото няма признаци за интоксикация, евентуално става дума за неотровна змия.

Както е известно, на 12 май змия ухапа млада жена, излязла на разходка с 3-месечното си бебе и домашния любим още веднъж в Горна Оряховица. Инцидентът е станал на огромна поляна покрай детска площадка в кв. " Пролет ".

Докато се разхождала с кучето и бебето, дамата нагазила в тревата, когато усетила мощна болежка в левия крайник. Незабавно потърсила здравна помощ. Поставен й е серум.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР