Снимка Булфото, архивПремиерът на Израел покачи напрежението между неговата държава

...
Снимка Булфото, архивПремиерът на Израел покачи напрежението между неговата държава
Коментари Харесай

Нетаняху: Не искаме война, но няма да позволим Иран да се сдобие с атомно оръжие

Снимка Булфото, списък

Премиерът на Израел повиши напрежението сред неговата страна и Иран, откакто направи гръмко изказване. Не желаеме война, само че  няма да позволим Иран да се снабди с атомни оръжия . Този коментар направи министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху, който одобри министъра на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин в Йерусалим, написа " Таймс ъв Израел ".

Както знаете, американско-израелското военно партньорство продължава да се  уголемява и нашето съдействие е значимо за справяне с доста закани пред Съединени американски щати и Израел , сподели той на конференция.

В Близкия изток няма по-голяма и сериозна опасност от  фанатичния режим в Иран , предизвести той и акцентира съответно върху устрема на Ислямската република да се снабди с атомни оръжия, въоръжаването на терористични групи и апелите за заличаване на еврейската страна.

" Господин секретар, и двамата познаваме ужасите на войната. И двамата разбираме значимостта да се предотвратява война. И двамата сме съгласни, че Иран  в никакъв случай не би трябвало да има нуклеарни оръжия . Моята политика като министър председател на Израел е ясна -  никога няма да разреша на Иран да се снабди с нуклеарни качества , с цел да изпълни  геноцидната си цел за елиминиране на Израел . И Израел ще продължи да се пази от експанзията и тероризма на Иран ", закани се израелският водач.

Нетаняху направи мненията след информацията, че  нуклеарният цех на Иран в Натанз е бил подложен на хакерска атака . Техеран упреква Израел.

От своя страна военният министър на Съединени американски щати съобщи, че е решил да посети Израел, за да  изрази желанието си за осъществяване на съвещания с Израел за споделените провокации в района.

Той удостовери поддръжката на администрацията на Джо Байдън за сигурността на Израел и опазване военното си предимство в района.

В мненията си той не загатна съответно Иран.

Междувременно шефът на Иранската организация за атомна сила Али Акбар Салехи съобщи, че са подхванали дейности за обезпечаване на зареждане в завода в Натанз. Той акцентира, че  саботажът не е спрял обогатяването на уран, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР