Снимка Булфото, архивПредседателят на БСП Корнелия Нинова каза пред водачите

...
Снимка Булфото, архивПредседателят на БСП Корнелия Нинова каза пред водачите
Коментари Харесай

Нинова: Срещу нас се е изправила лъжлива пропаганда, обработване на общественото мнение

Снимка Булфото, списък

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сподели пред водачите на листи на левицата за парламентарните избори на 4 април: " Срещу нас се е изправила голяма машина - машина за операции, лъжлива агитация, култивиране на публичното мнение с всевъзможни способи. Но имам вяра, че нищо от това няма да ни изплаши. Четири години доста ясно, поредно и изрично бяхме съпротива на този модел и на това ръководство. И нищо не можа да пречупи волята ни да го променим. " Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. 

" В момента " нови " планове се пробват да се декларират като опция на модела. Въпросът е - къде бяха през последните четири години? Защото мнозина от тези хора бяха или министри, или вицепремиери, или сътрудници на Борисов. Или заемаха високи постове с гласовете на ГЕРБ ", уточни тя.

" Когато преди четири години за пръв път декларирахме - има паралелна страна и желаеме да я променим, бяхме сами на терен. Всеки от вас знае на какви изкушения и на какъв напън бяхме подложени през тези четири години. Благодаря на всички вас, на членовете на партията, че минахме през този интервал освен като ясна и безапелационна съпротива, само че и изработихме и представихме съответни други възможности във всички политики, което сега ни прави в най-висока степен подготвени за тези избори и за ръководство на страната ", безапелационна бе тя.

" Днес всички наши листи в страната са регистрирани. В тях има експерти, почтени хора от разнообразни сфери на публичния живот, които ще работят за реализирането на нашите политики с грижа за хората. Нашата мощ е точно в хората. Колкото и да ги облъчват от тв приемниците, те знаят, че не живеят добре и желаят смяна и сигурност. Ние можем да им ги дадем “, сподели в умозаключение Корнелия Нинова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР