снимка: Булфото, архивПоредно нарушение на противопидемичните мерки. Случаят е от

...
снимка: Булфото, архивПоредно нарушение на противопидемичните мерки. Случаят е от
Коментари Харесай

Парти в софийски хотел. Когато дойде полиция и здравни инспектори, купонджиите се барикадираха

снимка: Булфото, списък

Поредно нарушаване на противопидемичните ограничения. Случаят е от тази нощ:

Днес ще е третият ден, в който служители на реда и здравни инспектори ще ревизират по какъв начин се съблюдават противоепидемичните ограничения в търговски центрове, фитнес зали, заведения за хранене и магазини.

Празнуващи в хотел в София се барикадираха нощес и не позволиха екипите на здравната ревизия да извършат инспекция, предава БНР.

За следващ път в столицата бяха открити голям брой нарушавания при инспекции на полицията.

При инспекциите в София, направени през миналата нощ в хотел, намиращ се в столичния квартал „ Бояна “ бяха открити доста празнуващи. Част от тях се заключиха в помещението, с цел да не позволен екипите на полицията и РЗИ да извършат инспекция.

Част от протестиращите се пробваха да избягат от акцията на Министерство на вътрешните работи през разнообразни изходи на постройката.

На няколко места в столицата полицията извърши инспекции през миналата нощ. Съставени са актове и полицейски разпоредби.

Операциите за съблюдаване на противоепидемичните ограничения станаха традиция през последните месеци. При тях постоянно се откриват доста извършители. Основно в заведения за хранене към хотели.

Десетки актове за нарушавания на противоепидемичните ограничения издадоха от Столичната полиция и РЗИ-София през вчерашния ден и оня ден, както на юридически лица, по този начин и на жители.

Акт получи и кметът на регион „ Кремиковци “ заради  скупчване на хора, неспазване на отдалеченост и неносене на маски по време на проведен празник.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР