Снимка Булфото, архивПоп фолкът ще бъде подкрепен от държавата по

...
Снимка Булфото, архивПоп фолкът ще бъде подкрепен от държавата по
Коментари Харесай

Фирма Пайнер ще бъде подкрепена от държавата по време на кризата със сумата от 286 442,25 лева

Снимка Булфото, списък

Поп фолкът ще бъде подсилен от страната по време на рецесията със средства, отпуснати от Министерството на стопанската система по стратегия " Иновации и конкурентоспособност ". Фирма " Пайнер " ще бъде подкрепена от страната по време на рецесията със сумата от 286 442,25 лв., сочат формалните регистри. Помощ ще получат Пайнер " ООД и " Пайнер медия " ООД - сдружението, което излъчва денонощните малките екрани Планета HD, Планета Фолк и ТВ Планета, написа.

Средствата са отпуснати от Министерството на стопанската система и са по стратегия " Иновации и конкурентоспособност ", а сумата, която е  предоставена от европейски антикризисни фондове е предопределена за изпаднали в потребност бизнеси. 
В момента всички реализатори, които са част от музикалната компания, нямат никакви участия и се чака такива да няма даже през най-силния месец декември, поради ограниченията, които са наложени до 21 декември и неяснотата с това какво ще се случва с празниците.

Голяма част от изявите отпадат, не са доказани или въобще няма такива. Сред най-засегнатите от ковид пандемията са точно артистите и музикантите, някои, от които стоят без работа от месеци, а това са единствените приходи, на които могат да разчитат. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР