Снимка Булфото, архивПо-рано днес стана ясно, че в Рила при ...

Снимка Булфото, архивПо-рано днес стана ясно, че в Рила при

Хамстера паднал в 100-метрова пропаст, приятели го спасявали

Снимка Булфото, списък

По-рано през днешния ден стана ясно, че в Рила при тежък случай е умрял Антон Петров - Хамстера. Джипът му се е обърнал по време на оф роуд каране и е паднал в бездна. Има жертва и трима потърпевши.

Към 21 часа нощес няколко джипа, измежду които и този на Антон Петров се връщат по черен път към град Рила в м. Илийна река, вдясно от Рилския манастир.

По неизяснени още аргументи Петров губи ръководството на джипа, който пада в 100-метрова бездна, написа Глас.бг.

Следващите го стопират и се пробват да доближат до Петров. Тъй като пропастта е дълбока и скалиста, неколцина падат, получавайки контузии.

Започва частна избавителна акция, в която вземат участие другари на Петров, както и предприемачи от цялото Рилско корито, за които той е покровител.

Едва към 21.45 ч. участниците в „ акцията “ подават сигнал на тел. 112 за случая и за четирима потърпевши.

Към Илийна река са изпратени три коли за спешна помощ от Благоевград, гр. Рила и Дупница.

Те обаче са спрени в м. Бричебор, където се събират Рилска и Илийна река, защото в региона има 15-на МПС на приятелите на Петров.

Впоследствие двама от потърпевшите са превозени за Пирогов с частни коли за спешна помощ, също извикани на местопроизшествието.

Цяла нощ екипи на полицията са правели оглед на мястото, което е високо в планината.

Антон Петров е знакова фигура в престъпния свят в последните няколко години. Родом от град Рила, притежател е на няколко компании. Той е един от арестуваните от групата за отвличания " Наглите ". Сочен е за доближен на някогашния консултант на ДАНС Алексей Петров. Беше и измежду обвинените по делото " Октопод ", само че преди две седмици беше оправдан.

След софийския срок Хамстера се открива в родния си град, където става локалният покровител.

Копирано от standartnews.com

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

Източник: petel.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg