Снимка Булфото, архивОткрита яма с животински отпадъци-кожи от заклани овце

...
Снимка Булфото, архивОткрита яма с животински отпадъци-кожи от заклани овце
Коментари Харесай

Случайно откриха яма с животински отпадъци в Стара Загора

Снимка Булфото, списък

Открита яма с скотски отпадъци-кожи от заклани овце и кости от наедрял добитък: Телета, крави и коне е била открита инцидентно от чиновници на инспектората при Община Стара Загора след сигнал на жители за нелегално изхвърляне на боклуци. Ямата е наоколо до цех за подготвяне на фуражни смески и единствено на 20 м от коритото на река Сазлия в границите на градския квартал „ Индустриален “, оповестява " Монитор ". 

``
реклама

Резултатът от предварителната инспекция и изпратен на вниманието на районната прокуратура, откъдето са образували досъдебно произвеждане по член 352 ал.1 от Наказателен кодекс за нерегламентирано замърсяване на околната среда и основаване на заплаха за живота и здравето на хората. Тепърва ще се обяснява чия благосъстоятелност е теренът и кой е изхвърлил отпадъците си там. 

Според осведомени мястото е благосъстоятелност на физическо лице, което се занимава с приготвянето на салами. Директорът на ОД за сигурност на храните, доктор Дамян Миков удостовери информацията, по думите му цялото пространство било превърнато в нерегламентирано бунище, отвън ямата също имало разпилени от бездомните кучета кости и остатъци от животни. Взети са проби за лабораторен разбор, занапред се очаквали резултатите.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Услови
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР