Снимка: Булфото, архивОгромен пожар пламна при складовете на зеленчуковата борса

Снимка: Булфото, архивОгромен пожар пламна при складовете на зеленчуковата борса ...

ТИР и машини са изгорели в зеленчуковата борса край село Кърналово.Снимка: Булфото, архив

Огромен пожар пламна при складовете на зеленчуковата борса край с. Кърналово. За тяхното погасяване пристигнаха 3 екипа огнеборци от гр. Петрич и един от гр. Сандански, пише Блиц.

Благодарение на задружната работа на двата екипа пожарът бе овладян да не премине към околните обекти.

До момента се знае, че има изгорял ТИР, голяма част от складовите халета, зеленчуци, плодове и още няколко машини. На мястото на огнения ад бяха кметовете на двете съседни общини – Димитър Бръчков и Атанас Стоянов. Двамата градоначалници през цялото време поддържаха контакт с шефовете на пожарните и полицейските екипи.

Бързата реакция на местни производители пък спаси няколко камиона, автомобила и бусове, които са били в близост до пожара.

Днес ще бъдат споменати всички щети от огнената стихия тази нощ.

"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени сХартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html итук
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``Последни новини``рекламаФорумФорум--> -->``реклама
``реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа``затвори X×За да продължите, трябва да се регистрирате в сайта Ако сте забравили вашата парола можете да я възстановите

Източник: petel.bg