Снимка Булфото, архивНе виждам някакво влияние на Пеевски върху ДПС,

...
Снимка Булфото, архивНе виждам някакво влияние на Пеевски върху ДПС,
Коментари Харесай

Водач на листа на ДПС - Търговище за Пеевски: Когато имаме доказателства, че е извършил някакви престъпления, партията ще се разграничи от него

Снимка Булфото, списък

Не виждам някакво въздействие на Пеевски върху Движение за права и свободи, когато имаме доказателства, че е направил някакви нарушавания и закононарушения, партията ще се разграничи от него. Това сподели Джейхан Ибрямов, лидер на листата на Движение за права и свободи в 28 МИР – Търговище, в изявление за предаването „ Тази неделя “ по бТВ.

„ Движение за права и свободи постоянно сме били поредни. Ние сме българска демократична партия. Осланяме се на правилото: почтен до доказване на противното. Без потвърдена виновност и ясни доказателства, не можем да допускаме, че някой е отговорен. Когато имаме доказателства, че господин Пеевски е направил някакви нарушавания и закононарушения, партията ще се разграничи от него. На този стадий не виждам никаква причина ние да променим нашата позиция. Не желаеме да променяме този принцип поради някой си. На догатки с необоснован темперамент няма да дам някакъв отговор.

По негово предпочитание господин Пеевски се отдръпна от политическия живот и не виждам някакво въздействие на Пеевски върху Движение за права и свободи “, съобщи Ибрямов.

„ Поканих водачите на парламентарно показаните партии на разговор за Търговище, за това по какъв начин да преборим Коронавирус рецесията, която върлува, за разнообразни инфраструктурни планове, за бъдеще на земеделието, само че имам поръчка за присъединяване от лидер единствено на една политическа партия и един отвод за явяване на този политически диалог. Това е казусът на българската политика – рестартът на държавността се смени в нов метод и модел за правене на политика, промяна на чипа, на модела на ръководство. Трябва да сменим и хардуера. Необходимо е връщане към нормалността в европейските страни “, сподели още той.

На въпрос с кого биха се коалирали, Ибрямов съобщи: „ С никого коалиция, само че не споделям в никакъв случай с никого. Затова приказваме за нов принцип за правене на политика, нов модел на ръководство, на мислене на правене на политика, ясна експертиза, експерти и кабинет, който да даде вероятности, решения и благоприятни условия за развиване на страната и здравето на нацията “, добави той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР