Снимка Булфото, архивНе би било целесъобразно председателството на инициативата “Трите

...
Снимка Булфото, архивНе би било целесъобразно председателството на инициативата “Трите
Коментари Харесай

МВнР: Домакинството на „Три морета“ може да се отложи

Снимка Булфото, списък

Не би било оправдано председателството на самодейността “Трите морета ” да се поеме от България през 2021 година, а е по-добре то да се отсрочи през 2022 година, показва мнение българското държавно управление. Причината по тази причина е, че следващата година предстоят избори за Народно заседание и за държавен глава и в тази напрегната конюнктура изпълнителната власт мъчно би провела добре събитията от тази самодейност.

Това декларират от Министерство на външните работи във връзка прессъобщението на Администрацията на Президента, оповестява
 
Правителството към този момент пое ангажимент да провежда това председателство:

Вицепремиерът Екатерина Захариева бе избрана за народен координатор и е в развой на основаване на координационен съвет от заинтригуваните министерства за образуване на самодейностите.

Правителството към този момент одобри решение за присъединяване на страната в капиталовия фонд на “Трите морета ” за 20 млн. евро с съответни планове, в които са ангажирани редица министерства.

Ще бъдат готови всички начинания по време на председателството през 2021 година

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР