Снимка Булфото, архивНай-известният уфолог в България проф. Стамен Стаменов почина.

...
Снимка Булфото, архивНай-известният уфолог в България проф. Стамен Стаменов почина.
Коментари Харесай

България загуби най-известния си уфолог, отиде си проф. Стамен Стаменов

Снимка Булфото, списък

Най-известният уфолог в България проф. Стамен Стаменов умря. Ученият, който е създател на книгите “Говори Космосът ” и „ Събуди се, човечество ”, издъхна в болница „ Пирогов ” през днешния ден. Тъжната новината за това заяви неговият другар - уфологът Ценко Симеонов, написа Флагман.Бг.

Неотдавна пред кореспондент на Флагман.БГ професорът, който бе и водещ на предаването „ Дневникът на уфолога “ по телевизия СКАТ, сподели, че България ще оцелее на инат на всички предатели в нашето общество. 

Той бе ръководител на асоциация „ Феномени ”.

Според него извънземни същества и техните короновани прислужници – така наречен човешки хайлайф, поробват планетата ни. Те желаят Земята да стане член на една черна империя, наречена Орион.

Проф. Стаменов е квалифициран физик и експерт по паранормални феномени и парапсихология. Завършил е авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно учебно заведение в Долна Митрополия и Автоматика и телемеханика във ВМЕИ (Технически университет – София).

Според него България е страна, която е допряна от Бога и в случай че не се пробудим духовно и не оценим действително какво ни е дал Господ, тежестта ще е грубо. 

Той е работил в Съединени американски щати като преподавател. Председател бе и на Международната асоциация на феномените в Бруклин и член на Международната ноосферна организация.  

Работил е в съдействие със Слава Севрюкова, познава в дълбочина учението на Петър Дънов, ученик е на Руската уфологична школа.

През 1986 година, когато се среща с първите екстрасенси, той основава клуб, който учи съществуването на извънземен разсъдък. 

Уфологът е разказвал, че древнотракийското светилище Бегликташ край Приморско, което някои съпоставят със Стоунхендж, е едно от местата, които служат като енергийни портали.

„ Това са специфични коридори, които се отварят за енерго-информационен продан. Тук може да се извършат и така наречен телехронопортационни процеси, които пък биват естествено и изкустено породени. Нашите са естествени и по тази причина може да се каже, че се самовъзбуждат под въздействието на галактически фактори “, показа наскоро пред наш кореспондент Стаменов.

Според него Бегликташ е свръхестествен център. Древните са били доста по-щастливи от нас, тъй като са имали духовно зрение. Техният метод на живот е бил хармонично организиран със законите на природата и Бога. Те са строили светилища, молели са се, изпълнявали са това, което им е казано свише посредством пророци, ясновидци, жрици и естествено са оставили доста полезности. 

Отиде си най-големият уфолог на България. Поклон пред паметта му!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР