Снимка: Булфото, архивМинистерският съвет реши да назначи бившата тв водеща

...
Снимка: Булфото, архивМинистерският съвет реши да назначи бившата тв водеща
Коментари Харесай

Бивша телевизионна водеща става почетен консул на Република Корея в Пловдив

Снимка: Булфото, списък

Министерският съвет реши да назначи някогашната тв водеща Виолета Сечкова за почетен консул на Република Корея в Пловдив.

Назначението е по предложение на корейското държавно управление, прецизира пресцентърът на Министерски съвет. Оттам допълват, че Сечкова е  мениджър на " Синопойнт " ЕООД " - формален ритейлър на корейската компания „ Самсунг ". От 2017 година Република Корея има назначени почетни консулски длъжностни лица във Варна и в Бургас.

Виолета Сечкова става известна като лице на няколко телевизионни излъчвания. Известно е, че тя е сътрудник в живота на предприемача Александър Сталийски. Родена е през 1986 година в София. Била е модел на организация " Визаж ".

Започва тв кариерата си в " Сблъсък " по bTV, по-късно води начин на живот излъчвания в GTV и TV2. През 2010 година става тв продуцент, като дружно с Емил Кошлуков основава компанията " No Frame ". Тя продуцира голям брой излъчвания по някогашната TV7. 

При затварянето на КТБ Александър Сталийски и приятелката му Виолета Сечкова се оказват едни от най-големите инвеститори с общо няколко десетки милиона лв..

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР