Снимка Булфото, архивМинистерският съвет одобри проект на договор между правителството

...
Снимка Булфото, архивМинистерският съвет одобри проект на договор между правителството
Коментари Харесай

България ще закупи два кораба от Холандия за нуждите на ВМС за близо 2 млн. евро

Снимка Булфото, списък

Министерският съвет утвърди план на контракт сред държавното управление на Република България и държавното управление на Кралство Нидерландия за закупуване на два кораба минни ловци за сумата от 1 996 000 евро без Данък добавена стойност, съобщи вести.бг.

Придобиването на минните ловци ще способства за повишение на качествата на българските Военноморски сили за осъществяване в цялостен размер на отговорностите за осъществяване на противоминни интервенции за обезпечаване сигурността на корабоплаването в морското ни пространство в спокойно време, както и за сполучливо осъществяване на военновременните задания в народен и съюзнически формат в НАТО и Европейски Съюз.

Съгласно Закона за интернационалните контракти на Република България с одобряването на плана на контракт за закупуване на двата кораба, държавното управление упълномощава министъра на защитата да организира договаряния и да подпише контракта, при изискване на следваща ратификация от Народното събрание на Република България.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комента
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР