Снимка Булфото, архивKритериите, по които се изчислява данъчната оценка на

...
Снимка Булфото, архивKритериите, по които се изчислява данъчната оценка на
Коментари Харесай

Плащаме по-висок данък Сгради от 2021 г.

Снимка Булфото, списък

Kритериите, по които се пресмята данъчната оценка на парцелите, ще бъдат обновени през 2020 година Това значи, че жителите ще заплащат по-висок налог " Сгради " от 2021 година, заяви вести.бг.

Информацията стана ясна по време на конгрес на Националното съдружие на общините, което дружно с специалисти от финансовото министерство се договориха да има актуализация в определянето на данъчната оценка на парцелите и създаването на нов механизъм.

Кметът на Велико Търново и ръководител на НСОРБ Даниел Панов коментира пред Фокус, че сега в данъчната оценка се взима поради дали в парцела има телефон, което на процедура е отживялост. „ Това, което мога да кажа, че с финансовото министерство сме постигнали единодушие критериите, които са били преди може би 1999 година за установяване на данъчните оценки, към този момент са много остарели ", съобщи той.

За последно актуализация на данъчната оценка се направи през 2006 година Тогава нарастването беше с приблизително с 20%.

Очаква се новите критерии да бъдат подготвени следващата година. Към момента разликата сред данъчните оценки и пазарната цена на парцелите е огромна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 1 минута) Рейтинг: 3192 | Одобрение: -6468 Не ме бърка. A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР