Снимка Булфото, архивКристиан Вигенин, който е избран за депутат в ...

Снимка Булфото, архивКристиан Вигенин, който е избран за депутат в

Кристиан Вигенин, БСП: Ключът за това дали ще има избори, или кабинет е в ръцете на „Има такъв народ“

Снимка Булфото, списък

Кристиан Вигенин, който е определен за народен представител в 45-ия парламент сподели за: „ Ключът дали ще има избори, или ще има кабинет е в ръцете на „ ИТН “. Макар и да има безмълвие от тяхна страна, се надявам да има екип, който работи по политиките “. 

„ Няма да се молим за сформиране на държавно управление или да сме част от управническа настройка. Ако се желае от нас поддръжка, ще я дадем. В този парламент има удобна настройка, която разрешава последователно разграждане на модела на ГЕРБ, на спиране на сливането сред партия и страна... Но не би трябвало да се подценява машината, която построи ГЕРБ, и големите запаси, с които разполага “. 

В предаването „ Неделя 150 “ Вигенин акцентира, че Българска социалистическа партия няма да е партията, която ще стане повода за нови избори бързо и незабавно: 

„ Отговорност е да бъдеш депутат в това Народно заседание, което се обрисува. Ще ни трябват доста разсъдък и мъдрост, с цел да излезем по най-хубавия метод от по този начин създалата се обстановка. Нашата отговорност е да създадем опция това нареждане на политическите сили да докара до дейности, потребни за страната... Българска социалистическа партия не омаловажава загубата и хората имат здравомислещ разбор на случилото се. Очаквам да има събиране на партията. Този, който е решил да отпише Българска социалистическа партия, бърка. Изправяли сме се и от по-трудни политически обстановки “. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

Източник: petel.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg