Снимка: Булфото, архивКристиан Николов се извини на близките на Милен

...
Снимка: Булфото, архивКристиан Николов се извини на близките на Милен
Коментари Харесай

Кристиан Николов се извини на близките на Милен Цветков в съда

Снимка: Булфото, списък

Кристиан Николов се извини на околните на Милен Цветков в съда. " Тъй като до момента не съм имал опция да се срещна с околните на потърпевшия, желая да употребявам този миг и да изкажа моите най-искрени съболезнования за загубата. Знам, че това нещо не би могло да ви утеши, само че желая да знаете, че откровено скърбя за случилото се ", сподели той на околните, които видя за първи път по време на днешното разпоредително съвещание. Делото ще стартира всъщност на 23 февруари, написа OFFnews.

На днешното разпоредително съвещание Софийският градски съд конституира като частни обвинители в процеса сина, дъщерята и сестрата на журналиста. Тъй като синът на журналиста е невръстен, той ще бъде представляван от своята майка.

Съдът почете настояването на отбраната на Николов да бъде прекъснато онлайн излъчването на делото, само че отхвърли настояването за изменение на мярката за неотклонение " задържане под стража ". Адвокатът на Николов изиска смяна на мярката в " домакински арест " с претекста, че подсъдимият не е престъпно проявен. Според съда обаче Николов може се укрие или да извърши ново закононарушение и отхвърли настояването.

Адвокатът на 22-годишния Кристиан Николов Любомир Таков изиска отказ на прокурор Иван Кучиев с претекст, че бил непосредствен с юриста на околните на Цветков - Менко Менков, само че съдът отхвърли настояването. 

Прокуратурата пък изиска майката на Кристиан да не бъде конституирана като негов бранител, тъй като е била обвинена по същото дело. Съдът одобри отвода. 

Адвокатите на Николов още веднъж оспориха обвиняването му, че съзнателно е предизвикал гибелта на Милен Цветков.

22-годишният Николов е упрекнат за съзнателно причиняване на гибел при злополука, за което законът планува от 15 до 20 година затвор или доживотна присъда.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР