Снимка Булфото, архивКанцлерът на Австрия направи коментар за сложните отношения

...
Снимка Булфото, архивКанцлерът на Австрия направи коментар за сложните отношения
Коментари Харесай

Себастиан Курц: Мирът в Европа може да съществува само заедно с Русия

Снимка Булфото, списък

Канцлерът на Австрия направи коментар за комплицираните връзки сред Европейски Съюз и Русия. Себастиан Курц съобщи, че се опълчва на спомагателните наказания на Европейски Съюз против Русия. Мирът в Европа ще бъде вероятен единствено посредством съдействие с Русия, сподели той в изявление за швейцарския вестник Neue Zürcher Zeitung, оповестено в понеделник.

" Аз съм срещу спомагателните наказания като самоцел. Постоянното утежняване не е пътят, по който желаеме да поемем ", сподели Курц в отговор на въпроса дали Европейският съюз би трябвало да наложи нови наказания против Русия.

" Санкциите на Европейски Съюз, които към този момент бяха въведени, бяха верни. Но е значимо да се заложи на разговора. Мирът на нашия континент постоянно може да съществува единствено [ако страните работят] дружно с Русия, а не против нея ", добави австрийският канцлер, разяснявайки обстановката на границата на Русия и Украйна, която съгласно него провокира безпокойствие в Европа.

Курц също изрази вяра, че обстановката с придвижването на войските покрай границата на двете страни няма да докара до по-нататъшна ескалация, написа eurocom.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР