Снимка Булфото, архивЖителка на американския град Белингам, щата Вашингтон, оцеля

...
Снимка Булфото, архивЖителка на американския град Белингам, щата Вашингтон, оцеля
Коментари Харесай

Американка след удар от мълния: Опитах да включа нощната лампа

Снимка Булфото, списък

Жителка на американския град Белингам, щата Вашингтон, оцеля след удар от гръмотевица и описа за мъчителната болежка, оповестява WFXT, представен от Блиц. „ Просто съм щастлива, че оживях и мога да се върна у дома при децата си. Всичко можеше да приключи напълно друго ”, споделя 23-годишната Шелби Клопф. „ Страдам от мощна болежка, изпитвам уязвимост и имам проблеми със зрението. Но най-важното е, че съм жива и мога да видя децата си ”, прибавя младата жена.

Пожарникарите дефинират случая, станал на 1 юли, като чудноват и доста необичаен, защото по време на рухването на мълнията Клопф била в дома си. Тя пробвала да включи нощната лампа и внезапно почувствала мощен удар и видяла ослепително ярка светлина, след което изхвръкнала настрани. Пристигналите на място лекари й дали миорелаксант за разпределяне на мускулите, само че при идване в болничното заведение тя получила пристъп. „ Получих конвулсия вкрайниците, въобще не можех да се движа. Частично изгубих паметта си, тъй че описвам това, което очевидците ми споделиха ”, споделя още тя. Шелби Клопф към този момент си е у дома. Децата и свекърва й й оказват помощ да се оправи с последствията от претърпяния удар.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР