Снимка Булфото, архивИдиличната ваканция в Канада на семейство от Ню

...
Снимка Булфото, архивИдиличната ваканция в Канада на семейство от Ню
Коментари Харесай

Огромен свиреп вълк нападна семейство, спящо в палатка

Снимка Булфото, списък

Идиличната почивка в Канада на семейство от Ню Джърси се трансформира в призрачен сън след нахлуване от вълк до момента в който спели в палатката си. " Беше като от филм на ужасите ", написа във Facebook Илайза Рисполи, споделя Канал 3.

``
реклама

Семейството й разпънало палатка в националния парк Банф в провинция Албърта, която хищникът разпрал на части към 1 ч. през нощта при офанзивата си. Съпругът й Матю самоуверено се хвърлил с голи ръце против озъбения звяр, с цел да резервира с тялото си жена си и момчетата им. Вълкът нахапал ръцете и дланите му.

" Ние крещяхме за помощ, до момента в който той се бореше и опитваше да ни избави, това като че ли продължи цяла безкрайност, въпреки че търпя сред една и три минути ", продължи Илайза. " Аз закрих с тялото си децата, а Мат прикова вълка към земята, като с ръце удържа устата му отворена ".

Упоритият див звяр обаче почнал да дърпа мъжа към гората, наложило се брачната половинка му да го държи за краката. Точно, когато силите й почнали да се изчерпват, на помощ се притекъл мъж, който изритал грубо вълка и отървал Матю. Мъжете почнали да мятат големи камъни към побеснелия звяр, до момента в който децата и Илайза се добрали с необикновен спринт до колата на спасителя, който се казвал Ръс Фий.

" Мат е окей, можеше да бъде доста по-зле, по тази причина сме признателни, че към момента можем да седим дружно като семейство ", написа още Илайза. " Мат е нашият воин, ще сме постоянно признателни на Ръс, който ни оказа помощ и евентуално избави живота на Мат. "

Самият Ръс показа пред CBC, че вълкът бил голям, евентуално единак. " Всичко стана за момент, ритнах го в задната част, както се изритва врата ", сподели още канадецът. След кошмарната офанзива управлението на националния парк краткотрайно закри мястото за лагеруване, където се разигра драмата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР