Снимка Булфото, архивГенералният секретар на ЕНП Антонио Лопес поздрави ГЕРБ

...
Снимка Булфото, архивГенералният секретар на ЕНП Антонио Лопес поздрави ГЕРБ
Коментари Харесай

Борисов: Бихме в 169 от 260 общини, за нас гласуваха активните и образованите

Снимка Булфото, списък

Генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес поздрави ГЕРБ и Бойко Борисов за успеха на изборите и безапелационния резултат. Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Пред Борисов Антонио Лопес изрази своята персонална поддръжка и тази на ЕНП към ГЕРБ. По думите му единствено общественик с огромен опит и интернационален престиж като Бойко Борисов може да изведе страната от рецесията и да се оправи с пандемията. Затова и Лопес показа своята вяра, че ГЕРБ ще успее да образува кабинет. Той бе безапелационен, че с помощта на положителния екип, усилената работа, постигнатите триумфи и модерната политическа стратегия ГЕРБ се е утвърдила като партията с най-високо доверие измежду българските жители и по този начин е дала отговор на нападките на критиците.

" И след тези избори картата на България още веднъж е синя. Победихме в 169 от 260 общини. Подкрепиха ни главно стопански дейни и високообразовани хора, които генерират Брутният вътрешен продукт на страната. Наблюдава се е и растеж в гласовете на пенсионерите за нас. Горди сме с резултата си ", акцентира Бойко Борисов в границите на диалога.

" За страдание, наша сестринска партия е на път да вкара във властта социалистите и популистите, оформяйки безпринципно обединяване ", осведоми водачът на ГЕРБ и увери генералния секретар на ЕНП, че партията ще постави оптимални старания, с цел да излъчи работещо държавно управление. " Наши цели остават борбата с пандемията, образованието, приходите и икономическият напредък ", означи Борисов. Той показа пред Антонио Лопес и заключенията от отчета на ОССЕ, съгласно който изборите у нас са извършени по транспарантен и либерален метод.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР