Снимка Булфото, архивФутболистът Благой Георгиев е една от любимите теми

...
Снимка Булфото, архивФутболистът Благой Георгиев е една от любимите теми
Коментари Харесай

Благо Георгиев съди вестници заради клевети

Снимка Булфото, списък

Футболистът Благой Георгиев е една от обичаните тематики на жълтите издания. Името му се появява в клюкарските вести също толкоз постоянно, колкото и в тези за футболните му изяви. Последните изявления по негов адрес обаче явно са били капката, която е преляла чашата на търпението на Джизъса, и през вчерашния ден той показа обществено в профила си във " Facebook ", че ще предприеме ограничения, ще се свърже с юристите си и ще съди няколко вестника, написа sportal.bg.

 
" Пиша този пост във връзка последната обява за мен в жълто издание. На тях и всички като тях желая да кажа, че няма да разреша за в бъдеще с името ми да се спекулира, няма да разреша на някакви драскачи да петнят името ми. Какво ли не съм прочел за себе си, на какво ли не съм се нагледал- изкарваха ме алкохолик, безконтролен, бил съм банкрутирал и ме издържали гаджетата ми.

Напротив, веселя се на положително здраве и отлична спортна форма, самичък изкарвам парите си и ги разходвам както намеря за добре. И да се знае- в околните дни юристите ми ще внесат в съда искове против няколко вестника, тъй като и моето самообладание има граници. Защото и аз, като всеки естествен човек имам чест и достолепие, които считам да защитя ", написа Благо в обществената мрежа. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР