Снимка: Булфото, архивЕнергийният холдинг отпусна заем на дъщерното си дружество,

...
Снимка: Булфото, архивЕнергийният холдинг отпусна заем на дъщерното си дружество,
Коментари Харесай

Шефът на КНСБ: Подкрепата за мините беше жизненоважна

Снимка: Булфото, списък

Енергийният холдинг отпусна заем на дъщерното си сдружение, в размер на 55 млн. лева С 50 млн. лева ще се разплати на всички, които са правили ремонтни и капиталови действия, и 5 млн. лева – за нарастване на заплатите на служащите.

Така президентът на КНСБ Пламен Димитров изясни пред Nova отпуснатите от страната 55 млн. лв. на „ Мини Марица-изток ” след опасността за стачки.

Според него потребността от тази поддръжка е била жизненоважна, защото имало 22 млн. тона като поръчки, само че те може би ще паднат. Това било към 1/3 по-малко, в сравнение с индустриална стратегия, декларирана от ТЕЦ-овете в края на предходната година, написа Канал3.бг.

„ Няма по какъв начин мините да не се разплатят с фирмите, туй като това значи спомагателна задлъжнялост и хора без заплати. Това е нещо, което не може да си позволим да не създадем. Ако някой вижда някакъв пазарлък, бърка. Ние се допитваме до хората, освен това регулярно ”, добави Димитров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР