Снимка: Булфото, архивДнес се прощаваме с проф. Димитрина Гюрова-Савова -

...
Снимка: Булфото, архивДнес се прощаваме с проф. Димитрина Гюрова-Савова -
Коментари Харесай

Радев: Днес се прощаваме с проф.Димитрина Гюрова-Савова - достоен човек и обичан преподавател

Снимка: Булфото, списък

Днес се прощаваме с проф. Димитрина Гюрова-Савова - заслужен човек, обичан учител и предан създател, посветил своите старания и обич на театъра и учениците си. Това показва президентът Румен Радев в съболезнователен адрес до фамилията, сътрудниците и околните на проф. Димитрина Гюрова, оповестиха от прессекретариата на президента, написа " Епицентър ".

Президентът отбелязва, че десетките постановки под нейната постановка оставят ярка диря в българското театрално изкуство и са образец за висок професионализъм и огромен гений. Държавният глава показва, че в дългогодишната си преподавателска активност проф. Гюрова е въодушевила стотици артисти и режисьори да „ вървят решително по пътя към огромната сцена и екрана “.

„ Безспорен е нейният принос към българската просвета и изкуство. Поклон пред паметта й! “, написа още президентът в своя съболезнователен адрес.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР