Снимка: Булфото, архивДългогодишният журналист Иван Гарелов прогнозира, че Слави Трифонов

...
Снимка: Булфото, архивДългогодишният журналист Иван Гарелов прогнозира, че Слави Трифонов
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Слави няма да е премиер. ГЕРБ ще падне на следващите избори

Снимка: Булфото, списък

Дългогодишният публицист Иван Гарелов предвижда, че Слави Трифонов няма да е министър-председател. Според него, той няма и да се занимава с изпълнителна власт.

" Ще има промени в подреждането на партиите след предварителния избор. Сигурен съм, че ГЕРБ ще падне. Сигурен съм, че Слави Трифонов ще акумулира гласове и може да излезе преди всичко. Сигурен съм, че Българска социалистическа партия ще загуби част от гласовете. Очаквам прогрес на „ Демократична България ”. Очаквам спад на Отровното трио ”, съобщи Гарелов в утринния блок на " Нова телевизия ".

„ Това беше един доста сериозен трус за ГЕРБ ”, добави Гарелов.

Според Харалан Александров електоратът на Трифонов чака той да е катализатор на смяната.

„ Той дава отговор на това очакване. Един тип ледоразбивач на революцията, който ще интронизира новото водачество ”, счита Александров. „ В ход е същата интервенция като с Царя. Колкото по-мистично, неразбираемо, загадъчно, толкоз по-вълнуващо е и повече мечти и очаквания се влагат в него ”, счита Александров.  

Според него най-интересното е оттук насетне дали „ ИТН ” ще се схванат с другите протестни партии. „ Това е интригата на идващия парламент. Те сложиха началото на едно прелестно другарство с „ Демократична България ”. Очаквам то да прерасне и да се развие в благополучен брак ”, сподели Александров.

ГЕРБ понасят вреди и от свадите в комисията по проверката, ръководена от Мая Манолова, считат още двамата събеседници.

„ Тече дълга и напоителна процедура по демонизирането на Борисов ”, счита Александров.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР