Снимка Булфото, архивБорисов нарече новия политически лидер колегата Трифонов. Лидерът

...
Снимка Булфото, архивБорисов нарече новия политически лидер колегата Трифонов. Лидерът
Коментари Харесай

Борисов нарече новия политически лидер колегата Трифонов

Снимка Булфото, списък

Борисов назова новия политически водач " сътрудника Трифонов ". Лидерът на ГЕРБ и министър председател в оставка Бойко Борисов захапа още веднъж сътрудника си - ръководител на " ИТН " Слави Трифонов за цената на предварителните парламентарни избори. След козметичен ремонт в управлението на групировката си Борисов упрекна Дългия за това, че вкарал страната в серпантина на вотове и че това коства прекомерно скъпо на бюджета, написа

" На есен имаме опция дали тези промени ще са за положително. Истински се надявам, откакто толкоз желаеха да ръководят, задачата на едно политическо съревнование е да управляваш, а не да свалиш някого и да си съпротива. Сериозните партии желаят да ръководят.  

А в парламентарната република единственото вярно е водачът на партията да става министър председател. Помните и царя - през придвижването да не е той министър председател и какъв писък се надигна. На мажоритарни избори водачът носи отговорност и народът може да му я търси ", отсече Борисов. 

Той обаче бил 3 мандата отпред на изпълнителната власт и по тази причина е предложил Даниел Митов за негов правоприемник на премиерския пост. " Да се види, че в ГЕРБ има доста хора, които могат да се оправят с всевъзможни постове. Не се чувствайте, като че ли не всички сте оценени поравно, само че другояче трябваше да върша Изпълнителна комисия от 30 души ", добави министър-председателят в оставка.  

" Новият политически водач, сътрудника Трифонов, се заял с мен, че изборите костват 150 милиона. Да, само че при всички случаи са над 100. Целта на тези избори е да сформира ръководство, а не да смени един закон. Спорът не е това - какъв брой костват избори. Като е споделил, че 14 милиона ми се виждали малко. На него очевидно над 100 му се виждат малко. Демокрацията е скъпо нещо. А като прибавим имунизациите на близо 80 000 членове на всевъзможни изборни комисии? ", запита Борисов. Според него са се изгубили месеци без ръководство. 

" Кои са ни грубите неточности?! На първо място - оправянето с миграционната рецесия - като не допуснахме България да бъде залята от незаконни имигранти, както се случи в цяла Европа. Че Вежди Рашидов ми е превеждал диалози с сътрудника Ердоган. За да имаме нула незаконна миграция. 

Или неналичието на цялостен локдаун?! Тези решения, с помощта на НОЩ, знаете ли какъв брой мъчно се взимаха? И ние да не го наложим? Но преценихме, че ще се движим по ръба на риска, с цел да запазим психическото здраве и да оставим най-малко част от стопанската система ", сподели още той. 

Борисов разяснява и комисията по проверката на Мая Манолова, че се била трансформирала в Арбитражен съд сред предприемачи. "

С тези избори народът им даде да схванат, че желаят да ви има, че не желае да ви изчегърта ", обърна се той към актива на ГЕРБ. 

" Истински искам триумф на служебното държавно управление, само че няма да е отговорно за нищо, тъй като директно ще се управлява от Радев. Ще забележим какви ще са им опциите. Постарали сме се в Изпълнителната и Контролната комисия да има мюсюлмани. Работиха добре и получихме доста гласове. Бъдете толерантни с другите партии, които са получили гласове. Трябва да има другарство, а не омраза и би трябвало да са ни идеологически сътрудници и да намерим път. Ако народът отново ни подреди по този начин, не е хубаво да сме в обстановка на последна неприязън ", заключи министър председателят в оставка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР