Снимка: Булфото, архивВ Сандански бе нарушен редът за ваксинация. Това

...
Снимка: Булфото, архивВ Сандански бе нарушен редът за ваксинация. Това
Коментари Харесай

Здравният министър: В Сандански бе нарушен редът за ваксинация

Снимка: Булфото, списък

" В Сандански бе нарушен редът за имунизация ". Това разгласи здравният винистър Костадин Ангелов в профила си във фейсбук, като прецизира, че нарушаването е открито посредством инспекция, разпоредена през вчерашния ден от него.

" Вчера, 09.01.2021 година, малко преди 18:00 ч., разпоредих инспекция на сигнал за нарушавания на Националния проект за имунизиране против COVID-19 в град Сандански. Тя откри по неоспорим метод, че редът за имунизации на българските жители е нарушен. В Коронавирус системата, където се записват имунизираните лица, са вписани четирима общински съветници от Общинския съвет в град Сандански. ", заяви министърът.

Проф. Ангелов добавя, че с цел да бъдат напълно спазени правилата на бистрота и правомерност, в границите на първия работен ден след приемането на сигнала, на следващия ден - 11.01.2021 година, ще бъдат взети пояснения от виновните за имунизирането в Сандански лица и институции.

" Действията ни по отношение на имунизирането на всеки обособен българин са подчинени на ясни и точни правила, написани в Националния проект.

Няма да позволи институции или обособени лица да ги нарушават! ", безапелационен е министърът на опазването на здравето.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР