Снимка Булфото, архивВ България няма политика. Политиката е прозрачно упражняване

...
Снимка Булфото, архивВ България няма политика. Политиката е прозрачно упражняване
Коментари Харесай

Проф. Дайнов: Само Радев не е подчинен. Искат да го ликвидират преди изборите

Снимка Булфото, списък

„ В България няма политика. Политиката е транспарантно практикуване на властта пред погледа на публиката и в границите на рестриктивните мерки, налагани от закона и Конституцията. Ние имаме властване. Решенията се вземат скрито и по тази причина ударите са със секретни компромати. Единствената политика, която се прави в България, са митингите, които от ден на ден ще се усилват... Тази власт, която виждаме, няма общо с политиката, има общо с мафията “. Това съобщи политологът проф. Евгений Дайнов пред БНР.

Според него протестиращите жители „ не могат да компенсират това, че от горната страна имаме една власт, която е излязла от надзор и съществува, с цел да употребява публичния запас и да изяде нас “.

„ От цялата върхушка, която се сглоби в една мафиотска формация, която да изяжда нашите запаси, единственият, който не е под пряк надзор, е Румен Радев. Когато управляваш единствено в името на това да властваш и да присвояваш, естествено доста те тормози, когато някой стърчи настрана и не ти се подчинява. Естествено, че желаят да го унищожават преди изборите “, сподели още Дайнов.

По думите на политолога Цветан Цветанов няма потенциала да бъде втори Бойко Борисов, а Слави Трифонов е амортизиран.

„ Това са маргинални структури, които се появяват преди всички избори. Заплахата за Борисов е възобновяване на политиката. Президентът можеше да е застрашителен, в случай че разбираше от политика “, означи той.

Проф. Дайнов означи зараждащия се и възходящ цивилен отпор в европейските страни против овластяването на ръководещите.

„ Диктатурите, а ние към този момент имаме тирания, тъй като нямаме конституционни ограничавания върху волята на властта, са доста по-крехки, в сравнение с наподобяват. Бойко Борисов може да се мисли за безконечен, само че въобще не е. Той е страхлив човек, различен е въпросът, че в последните години попадна в нормалния капан, в който попадат всички кандидат-диктатори, да си има вяра на личната агитация какъв брой е популярен и безконечен. Неговата нерешителност се компенсира с неговото сграбчване в това, че е еманация на българския народ, който е елементарен, и той, Борисов, е елементарен и по тази причина ще са дружно вечно. Но българският народ не е толкоз елементарен, колкото той си мисли “, уточни политологът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР