Снимка Булфото, архивТова, което лично ме разочарова като държавен глава,

...
Снимка Булфото, архивТова, което лично ме разочарова като държавен глава,
Коментари Харесай

Плевнелиев за Има такъв народ: Популисти! Българският народ е излъган

Снимка Булфото, списък

„ Това, което персонално ме разочарова като държавен глава, е поръчката за борба, поръчката за къс живот на това Народно заседание и отводът от популистката партия „ ИТН “ да застане зад най-важното си искане – за мажоритарен избор “, сподели в коридорите на Народното събрание Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017).

„ Тук към този момент българският народ може да се усеща надълбоко измамен, само че това вършат популистите “, добави той, съобщи
 
„ Видяхме неспазване на Конституцията, което смятам, че е същински мотив да се тормозим. Много малко изявления всъщност, доста популизъм “, на мнение е Плевнелиев.

По отношение на словото на президента Румен Радев той разяснява, че е изрекъл „ тежки думи “, а също е имало и борба с ръководещите.

„ Един общоприет популизъм, който той одобри като своя идеология още от ден първи. И още веднъж нищо съответно. Когато президентът прекрачи всички граници, даже не съблюдава и Конституцията. Чухте по какъв начин всички се кълнат във върховенството на закона, само че Конституцията не се съблюдава от президента “, съобщи Росен Плевнелиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР