Снимка Булфото, архивНеприемливо е лекарските кабинети да бъдат приравнени с

...
Снимка Булфото, архивНеприемливо е лекарските кабинети да бъдат приравнени с
Коментари Харесай

Наредбата за касовите апарати ще доведе до изтичане на лични данни на пациенти?

Снимка Булфото, списък

" Неприемливо е лекарските кабинети да бъдат приравнени с търговски обекти. Кое постанова смяната в лечебните заведения, на мен към момента не ми е ясно. " Това казад-р Николай Брънзалов от Националното съдружие на общопрактикуващите лекари в България в изявление за bTV по отношение на новите данъчни условия за касовите апарати в лекарските кабинети. " В тази разпоредба има доста неща, които ни смущават, по простата причина, че чисто търговски еквилибристики са пренесени в здравната процедура ", добави още доктор Брънзалов. 

``
реклама

" С този нов програмен продукт ще може да се ревизира така наречен складова наличност. Ние нямаме друга складова наличност с изключение на електронните здравни досиета на българските жители ", изясни доктор Брънзалов. Според него има риск от приключване на информация. " При състояние че по някакъв метод се получи щета или липса на връзка, ние би трябвало да преустановим работа ", акцентира още доктор Брънзалов. По думите му досега няма пояснен спешен режим какво ще се прави, в случай че това се случи. 

" Ние сме за възстановяване на фискалния надзор, само че наредбата в този вид е неприложима в здравната активност в България ", означи доктор Николай Брънзалов. Личните лекари упорстват за спомагателни диалози с Национална агенция за приходите. Припомняме, че съгласно Наредба № Н-18 всеки бон от касовите апарати в лекарските кабинети към този момент ще се изпраща в действително време до сървърите на Националната организация за приходите. Целта е да бъдат предотвратени злоупотреби.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: