Снимка Булфото, архивНационална полиция има нов директор, след като предишният

...
Снимка Булфото, архивНационална полиция има нов директор, след като предишният
Коментари Харесай

Станимир Станев е преназначен за директор на Главна дирекция „Национална полиция“

Снимка Булфото, списък

" Национална полиция " има нов шеф, откакто предходният беше освободен. По-рано през днешния ден стана ясно, че шефът на Главна дирекция основен комисар Николай Хаджиев е освободен от поста си.

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков основен комисар Станимир Станев е преназначен за шеф на Главна дирекция „ Национална полиция “. Днес той беше показан пред състава на дирекцията, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Главен комисар Станимир Станев е роден на 04.06.1965 година в гр. Пловдив. Завършил е висше обучение в ТУ - Габрово през 1996 година, с образователно-квалификационна степен “Магистър ”.

На работа в Министерство на вътрешните работи е назначен на 26.09.1992 година Последователно е заемал  изпълнителски и управителни длъжности в дирекция на Националната полиция, Генерална дирекция „ Полиция “, Главна дирекция “Охранителна полиция ”,  Главна дирекция “Криминална полиция “,  дирекция “Специализирани полицейски сили ” - ГДНП, ОДМВР - Пловдив и ОДМВР - Кърджали. На 04.12.2020 година е преназначен на служба заместник-директор на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кърджали.

Досегашният шеф Николай Хаджиев е преназначен на друга позиция в системата на Министерство на вътрешните работи.

До момента с постовете си се разделиха множеството шефове на основни дирекции в Министерство на вътрешните работи и част от началниците на регионалните дирекции на министерството в страната.

Мотивите за освобождението му не са известни. Той стана шеф на дирекцията, откакто Христо Терзийски зае поста вътрешен министър предишното лято.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР