снимка Булфото, архивБойко стана европейски шампион по парламентарни победи -

...
снимка Булфото, архивБойко стана европейски шампион по парламентарни победи -
Коментари Харесай

Георги Марков призова Борисов да си гледа живота и да остави другите да управляват, кани го на мач в Будапеща с Орбан

снимка Булфото, списък

" Бойко стана европейски първенец по парламентарни победи - 5 поред на брой. Сега да оставим победените да ръководят - да ги забележим какво могат. Да вървят при Ердоган да стопират мигрантите, да вървят при Меркел за мангизи, да се оправят с ковид ", това написа като коментар за изборните резултати един от най-върлите фенове на Борисов - бвишияг депутат от ГЕРБ и някогашен парламентарен арбитър Георги Марков.

Ето какво още прибавя той към разъжданията си и какво поучава премиера:

" Бойко остави след себе си метра, църкви, зали и автомагистрали. Да забележим те какво ще създадат.

Бойко да си става началник на опозицията, освен това с най-голяма парламентарна група, като победител. Има кметове в цялата страна, 20 сполучливи години в държавния живот на България.

Да си пуши пурата, а те да се оправят с чумата, те да вършат кворума.

Каня го на 15-ти и 19-ти юни в Будапеща - да гледа европейския първенец Португалия и международния Франция на стадион " Ференц Пушкаш ", и Виктор Орбан ще пристигна, че играят с Унгария. Ще му пийнем кайсиева палинка, ястие в Унгария - какъв брой искаш, хубост огромна. ДОШЛО Е ВРЕМЕ И БОЙКО БЕЛ ДЕН ДА ВИДИ. Обиколи света, а какво е видял - летището, хотела и Меркел. Да си почине малко и да гледа сеир. Ако победените се провалят, отново ще го викнем да ни избавя. "

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР