Снимка: БСП, пресцентърОсновната цел на БСП за тази година е

...
Снимка: БСП, пресцентърОсновната цел на БСП за тази година е
Коментари Харесай

Зрее огромен скандал! Депутат на БСП разпиля полицията в България: Тя е

Снимка: Българска социалистическа партия, пресцентър

Основната цел на Българска социалистическа партия за тази година е да увеличи доверието и рейтинга си.

Това сподели водачът на БСП - София в предаването " Бареков & Байрактаров без цензура " по " Евроком ".

" Не развяваме като знаме проблемите на жителите, с цел да политиканстваме на техен тил, а се стараем да принудим ръководещите да си свършат работата. Това е ролята на опозицията ", разяснява той, написа novini.bg.

" Вече е на разположение втори избор на съмнение за тази година. Този път е обвързван със сигурността, само че не националната, а тази на всеки жител. Защото българската полиция към този момент е в ролята на елементарен фен на това, което се случва на улицата. Престъпниците се стрелят и се убиват един различен, а полицията единствено събира гилзите. Има и един законопроект за частната охранителна активност, който е цялостен парадокс. Той е следващото доказателство, че страната е абдикирала ", добави политикът.

Калоян Паргов напомни, че за последната година народните представители от Българска социалистическа партия имат над 30 законопроекта, които не са признати. " Това демонстрира вироглавството и упорството на ръководещите, безапелационен е той. - Те желаят всичко да е подпечатано с техния щемпел и да е под тяхното знаме. Този факт от време на време води до по-невъздържани дейности от страна на нашите депутати. В петък групата на Българска социалистическа партия напусна залата, тъй като ръководещите не се съобразиха с наше предложение във връзка с дневния ред. Консенсусът въпреки всичко е двустранен развой ".

Лидерът на столичните социалисти призна, че решението за стратегически сътрудник не е елементарно. " Българска социалистическа партия към този момент изпи две горчиви чаши в партньорство с Движение за права и свободи и това интензивно е употребявано и от нашите съперници като мантра, разяснява той. - На този стадий, а и в бъдеще, не може да приказваме и за огромна, немски вид, коалиция. Всички видяхме, че това не докара до положително за Германската социалдемократическа партия. Затова ние се стремим да спечелим изборите. Защото въпросът не е ние да се молим на някого да ни партнира непременно. Въпросът е останалите да ни се молят и да са съгласни да одобряват това, което ние предлагаме. И тогава ние ще избираме с кого да споделяме удобствата и несгодите от ръководството ".

Председателят на групата на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет разяснява и проблемите в София. " Стараем се да сме оптимално покрай жителите, съобщи Калоян Паргов. - Ние сме на всеки митинг и поставяме старания да бъдат позволени проблемите на жителите от страна на ръководещите. Защото ръководещите или са неглижирали проблемите на хората, или са ги не запомнили, или просто им е по-лесно да не вършат нищо. С сътрудниците към този момент реализираме резултати - след наша интервенция в Малашевци казусът с прекосяването на тежкотоварни камиони по улиците в квартала ще бъде позволен към края на месеца. В Орландовци първият от всички сложени от жителите въпроси е пред осъществяване, приказвам за ДКЦ-то в квартала. В Лозенец беше решен казусът с обходния маршрут на градския превоз ".

Калоян Паргов засегна и тематиката опазване на здравето. Според него, правилото на финансиране на здравната система би трябвало да бъде изменен. " В момента парите следват пациента. Така е и в образованието - парите следват ученика. Директорите гледат на пациентите и учениците като на стока, която носи пари, разяснява той. - А правилото на финансиране би трябвало да бъде за по-високо качество - по отношение на показани и потвърдени резултати и успеваемост. А не според от това кой повече пациенти е събрал ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР