Снимка: bsp.bgБСП-Варна отрече появилата се днес новина, че 100 души

...
Снимка: bsp.bgБСП-Варна отрече появилата се днес новина, че 100 души
Коментари Харесай

БСП-Варна: Фалшива новина е, че 100 члена са напуснали. Истината е, че над 100 са новопостъпилите

Снимка: bsp.bg

БСП-Варна отхвърли появилата се през днешния ден вест, че 100 души са напуснали партията. От Областния съвет оповестиха, че получените заявки са единствено 7.

" В националните медии се тиражират изцяло погрешни и непроверени информации, че 100 члена на Българска социалистическа партия са напуснали партията във Варна на 1-ви март. Официално получените заявки са единствено и само 7 на брой. А един от „ набедените “ за напуснали изпрати до нас декларация, че не напуща и не знае за какво името му се употребява по сходен неточен метод. Хубаво е преди да се разгласяват сходни материали, да се ревизират ", се споделя в декларация от Областния съвет на Българска социалистическа партия Варна, представена от " Епицентър ".

" Истината е, че през последните месеци новопостъпилите членове са над 100. Организацията работи в режима на предизборната акция, излъчва положителни послания и предлага политики с грижа за хората ", показват още те.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР