Снимка БГНЕСВ първия ден след президентските избори в Руската федерация

...
Снимка БГНЕСВ първия ден след президентските избори в Руската федерация
Коментари Харесай

Владимир Путин очерта основните задачи за четвъртия си президентски мандат

Снимка БГНЕС
В първия ден след президентските избори в Руската федерация президентът Владимир Путин, който завоюва вота, освен одобри поздравите за успеха, само че и очерта главните задания на четвъртия си мандат, предава ТАСС, представена от Агенция Фокус.
Защитата на националния интерес, развиването на стопанската система и обединяването на напъните са целите, които Путин посочи за ръководството си на Русия през идващите шест години.
По отношение на интернационалните връзки, Путин увери, че „ ние, от своя страна, ще създадем всичко, с цел да разгадаем всички противоречиви обстановки с нашите сътрудници посредством политически и дипломатически средства. Разбира се, това се подразбира, ние постоянно сме изхождали и ще изхождаме от това, че ще се борим за отбраната на нашите национални ползи “, увери водачът на Кремъл.
Путин бе безапелационен, че " ще сме длъжни да отделим и ще отделим нужното внимание за по-нататъшното усилване на отбранителните качества на страната ". При това президентът на Руската федерация увери, че Москва не се стреми към разпалване на нова конкуренция във въоръжаването.
Що се отнася до вътрешната политика, Путин акцентира, че „ главното, с което ще се занимаваме, е на първо място обезпечаването на темповете на растеж на стопанската система на Руската федерация, придаването й на новаторски темперамент, развиване в региона на опазването на здравето, образованието, промишленото произвеждане, както към този момент споделих – инфраструктурата и други посоки, значими за това страната да върви напред и да покачва стандарта на живот на жителите “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР