Снимка БГНЕС архивВ момента се наблюдава преустановяване на работата на

...
Снимка БГНЕС архивВ момента се наблюдава преустановяване на работата на
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Работата на „нормандската четворка“ за Украйна е преустановена

Снимка БГНЕС списък
В момента се следи прекратяване на работата на „ нормандската четворка “ (Германия, Франция, Русия и Украйна) по Украйна, само че президентът на Русия Владимир Путин поддържа контакт с водачите на Франция и Германия – Еманюел Макрон и Ангела Меркел, предава Агенция Фокус. Това е декларирал в сряда прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от РИА Новости.
„ В момента фактически има избрана пауза в работата на „ нормандската четворка “, както и по линия на обмена на отзиви по канала Сурков – Волкер “, съобщи Песков.
Той добави, че „ дружно с това, сега може да видите, че се възобновяват контактите и се водят дейни диалози сред Путин и Макрон, вчерашният диалог на Путин с Меркел, тъй че има контакти “.
„ Но по канала на известните формати, фактически, в този момент има пауза “, добави прессекретарят на съветския президент.
РИА напомня, че в сряда, в Минск, са пристъпили към работа тематичните подгрупи по разрешаването на спора в Източна Украйна, както оповестиха от Министерство на външните работи на Беларус.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР