Снимка: Алексей Навални, фейсбукГлавната прокуратура на Русия иска да разпита

...
Снимка: Алексей Навални, фейсбукГлавната прокуратура на Русия иска да разпита
Коментари Харесай

Русия иска да разпита Навални в Германия

Снимка: Алексей Навални, фейсбук

Главната прокуратура на Русия желае да разпита Алексей Навални и да разбере детайлности за пътуването му до Новосибирск и Томск, заяви РТ.

Надзорният орган, дружно с транспортната полиция, са изпратили настояването до немското Министерство на правораздаването. Разследващите имат намерение да ревизират версията за отравянето на руснака и да схванат от първа ръка детайлности за здравето му, написа tribune.bg.

Служителите на Главната прокуратура желаят да схванат кой е възнамерявал командировката на Навални и кой го е придружавал по време на пътуването - от момента на заминаването от Москва до хоспитализацията в Омск. Отделът също се интересува за какво, до момента в който е бил в Томск, е сменил хотелските стаи.

В допълнение бяха поискани резултатите от анализите и токсикологичните проучвания от немските специалисти, написа БГНЕС.

Планира се Навални да бъде разпитан в Германия, оповестява РИА Новости. Министерството на правораздаването на Федерална Република Германия е получило документа с условието за разпит и го изследва.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР